10 måder at købe den forkerte badeværelse forfængelighed

Badeværelse forfængelighed er vasken-kabinet-spejl kombination. Det er bravournummer af dit badeværelse. Her er 10 ting at undgå, når du vælger en forfængelighed… Du kan blive overrasket over.
Du redoing din badeværelse og der er en million detaljer. Efter at fare vild i praktiske, stopper du til pause. Noget fanger din opmærksomhed. Du tager en forsigtig kig på den nye spejl du har lige installeret. Du opdager, at du kigger lige på… din hage. Du spekulerer på, hvis de leveret en forkert størrelse. Derefter kan du huske at du sad i en stol på showroom når du besluttet, at dette var din drøm til virkelighed. Hvorfor ikke du mener, at kontrollere, hvis du kunne bruge det så godt stå op?
At vælge gulv Model dimensionering.
Mange, måske de fleste folk vælge stil og design uden at overveje højde. Højden er ofte en mere vigtigt element af forfængelighed til daglig brug. Fælles 30 tommer størrelse badeværelse counter er bare ikke optimalt for folk over 63 inches høj. Vanity størrelse er imidlertid ikke på alle standard. Nogle Gulvmodeller er endnu lavere end de sædvanlige 30 inches, som kan blive ignoreret i jagten på det perfekte design. En sådan beslutning betyder, at du kan ende op med at bøje ned til at vaske dine hænder. Dette er kun dårlig byplanlægning og helt kan undgås.
Bare husk at højden af dræn, spejle og kabinetter skal tilpasses til deres brugere, efter deres faktiske størrelse. Ikke at de skal være skræddersyet. Tilpasset kun betyder valgt at passe badeværelse i en brugervenlig højde. Hvis det tager at gå til 6 butikker til at browse, gør det. Drive sælgere amok med dine spørgsmål. Hvis du vil have ikke er der, bede om at se mere.
Hvis du ikke kan finde en forfængelighed ifølge din proportioner, ikke give. Selv køkkenskabe kan give brugbare alternativer, hvis badeværelse kabinet udvalg er begrænset. Og vær ikke bange for at improvisere.
For eksempel, hvis du er en høj familie og den stil, du elsker kun kommer i 33-tommers størrelse, skabe enkle billige løsninger, såsom at installere 2 eller 3 tomme glas mursten under kabinetter til at tilføje højden. En designer antyder ledninger i fluorescerende belysning bag glas klodser til en ekstra speciel finish.
Den samme lektie kan anvendes til døre til brusekabiner, studsene, håndklædestativer, bøtter, osv… Beslutte, hvis du har brug for højere, kortere, bredere eller længere. Husk også at to højder er bedre end én, hvis du har plads til brugere i forskellige proportioner af tømrer Amager.
Køb ser ikke funktion.
Du er gæst på en vens hus i Pocono til weekenden. Er du i badeværelset og du har brug for et håndklæde. Du kontrollere, om en frisk håndklæde er i kabinettet og… Åh intet! Kabinet håndtaget kommer ud i din hånd! Skab døren åbne ikke, fordi det ikke er der. Det er en efterligning kabinet bare for at vise, skjule VVS.
Mens stående der holder håndtaget i hånden sammen med nogle af finér bestyrelsen det var skrues ind, man ser på den stilfulde række skuffe håndtag. Måske man åbner alle eller måske åben ingen på alle. Er du bange for at gætte. Er der ikke en form for sandhed i mærkning regel, der gælder selv i badeværelset? Denne type kabinet er en økonomi valg og er ofte brugt i industrielle indstillinger såsom hoteller og kontorbygninger. Dens tvivlsomme charme er blevet passe;. Men stilen er stadig ofte set i fagblade og skal have et marked et sted.
Hvis du er gonna bekostning og gider at erstatte dit badeværelse dræn og frysere, skal du vælge en forfængelighed har der lagerplads, ikke bare en VVS camouflage. Hvis du virkelig ikke ønsker kabinetter, sat på en piedestal synke eller en væg hang vask. Den generelle regel er ikke forsøge at eftergøre det. Det kunne være pinligt.
Afregning For mindre.
Måske du ønsker en sten tæller over din forfængelighed i stedet for den traditionelle laminat er færdig, men du har ikke de ekstra penge til sten? Installere det selv ved hjælp af den bedste lokale hjem forbedring butik til at tage dig gennem trinene. De elsker at hjælpe, så bruge deres ekspertise. Denne måde får du tælleren ønsker du til en pris du har råd til. Der er altid en kreativ løsning på de fleste badeværelse designproblemer. Ikke nøjes med mindre.
Glemme at tilpasse til plantegning.
Der er kun et par standard badeværelse figurer. Hver type rummer forskellige stilarter. Korridor formet badeværelser ser bedst med alle kampe på en væg. L-formet badeværelset er designet til et diskret sted for toilet med det roomiest område reserveret til bad og forfængelighed. Den U-formede badeværelse er de mest rummelige og kan passe ekstra store eller tilpasset inventar i et valg af steder.
Der er også andre størrelser som små værelser konverteret til ekstra store badeværelser. Sådan et rum tager så meget ekstra planlægning og design som plads behov. Ikke bare smide i de samme inventar du kan bruge til de standard rum. Store runde eller dobbelt nyreformet tællere ser nice i store badeværelser, men er bestemt ikke passende for korridor eller L-formet planer.
Glip af detaljer. godt tømrerfirma
De fleste af os ønsker at gøre mest muligt ud af vores badeværelse plads, og hader at føle sig som en tyr i et Kina skab. Detaljer kan gøre forskellen. Antag at du har en lille hjørne badeværelse, som du føjede til din victorianske pandekagehuset ved at fjerne skab under tagskægget. Du stadig ønsker en forfængelighed, men tag slant virkelig begrænser du plads. Opret en sød badeværelse, hvilket maksimerer rammerne af rummet ved at installere en kæmpe spejl langs den lange høj væg i en passende vinkel, dvs ikke vender ud mod toilettet, over et lille farverigt vask. Tilføje udarbejde rokoko hjørner på spejlet for definition. Hjørner er langt billigere derefter rammer.
Tilføje et smalt skab under vasken, eller wire væg enheder eller skære et kabinet ind i væggen, selv at spare plads. Tandbørste indehavere og sæbe indehavere kan også være hugget ud af væggen. Facaden af kabinettet skal være i en malbare overflade til remodeling lethed. Male væggene hvide til en følelse af plads, men hvis du har brug for farve, male bare loftet. Stor størrelse spejlet sammen med den lille vask fjolser øjet og faktisk skaber en illusion af rum. Remodellering et badeværelse er billigt så godt. Bare ændre spejl hjørner, kabinettet står over for, loft eller kant malingen, og hvis du har ekstra penge, farven på vasken. Køb en hvid toilet, fordi det går med alt. Vedholdende sans for detaljer gør forskellen i løse komplicerede designproblemer.
Bruger den forkerte belysning.
Belysning dit badeværelse er et aspekt af design, der virkelig har bør for en tankevækkende og kreative indslag. Du har besluttet dig for en lavendel badeværelse fra soveværelset. Det er færdig og alt ser fabelagtig. Ekstra store lavendel karret, lavendel, toilet lavendel vasken er endnu dejligere end du havde forestillet mig. Håndmalede kant rundt om loftet er virkelig elegant så godt. Du har bestilt fluorescents til loftet og mundblæste sconces i den samme lavendel skygge omkring forfængelighed. Du er meget glad for. Du tænde sconces og ser i spejlet. Åh intet… Din hud har antaget en brunlig lilla nuance; du ser igen. Er du sikker på ikke du er syg. Rædsler! Det er lys! Vær meget forsigtig med din belysning.
Generelt er det bedst ikke at bruge farvet belysning i badeværelset. Tror at styrke og blødgøre. Der er så mange muligheder for at give dit badeværelse personlighed og valg i stil og materiale er uendelige. Vælg omhyggeligt med et øje på lethed af vedligeholdelse og reparation. Husk, at de billigste inventar er ofte de mest vanskelige at opretholde.
Under budgettering.
En forfængelighed er et dyrt badeværelse armatur. Forvente at skulle betale 600 dollars for en god kvalitet bordplade, vask og vandhane. Tilføje til dette omkostningerne ved din frysere nedenunder, som alt efter størrelse, materialer og tilpasning, kan nemt koste mere plus installation. Læg ikke din hele budgettet til andre anlæg, driftsmateriel af badeværelset uden at gemme nogle for forfængelighed. Det er omdrejningspunktet i badeværelset og en billig en vil afspejle de samme. Selv hvis du ikke har råd til noget andet, vil en ny forfængelighed fikse op et hele badeværelset. Sørg for at matche det til eventuelle forudbestående inventar du beslutter at holde.
Akavet dørudslaget.
Da badeværelser kræver særlig opmærksomhed for detaljer, ikke forsømme mængden plads, skal du åbne og lukke din forfængelighed skabslåger. Sørg for at de kan selv åbne på alle. Give mindst 30 inches foran vasken for en gennemsnitlig person at komme ned på gulvet og ind i skabene. Holde på toilettet mindst 14 inches væk fra de kabinet parter til at rumme dørudslaget. Mere hvis du har ekstra brede døre. Hvis forfængelighed er installeret langs en væg i nærheden af badeværelsesdøren, Sørg for at døren svinger fra vasken. Lidt planlægning med et målebånd og nogle tanke undgår denne plage og gemmer dine skabslåger fra unødig slitage.
Forkert Installation.
Du har plukket den perfekte forfængelighed med smukke kabinetter for de vigtigste badeværelse i din 8 soveværelser victorianske bygget i 1863. Det har bestilt og leveres og entreprenøren aflysning hovedet. Det er ikke designet til den “våde væg”, som er placeringen af det oprindelige VVS. Udvidelse rør rundt på indersiden af væggene er ikke et mindre vederlag og udgifter kunne opveje bekvemmeligheden.
Bedre til at koordinere vask og forfængelighed inventar med ru VVS. Især i en ældre hjem, hvor VVS er altid et dyrt og tricky business og kunne endda være en opskrift på katastrofe. Prøv at finesse din udsøgt smag omkring VVS, der allerede er der.
Jo passer det!
Husk at være præcis i måling og koordinere alt på papir. Du ønsker ikke at redesigne ting midt i installationen. For eksempel, være omhyggelig med at vælge den rigtige størrelse vasken til at matche din fryser, især hvis kabinetterne er allerede indbygget. Vores konsulent Tømrermester rådgiver, at mange uventede omkostninger i installation kan undgås ved at tage udarbejdelsen alvorligt.
Endelig, ikke vente med at finde ud af, hvis din forfængelighed kabinet rent faktisk kan sættes i dens sted. Måle sti, især badeværelsesdøren. Din VVS-installatør kan ikke være forberedt eller endda i stand til at demontere og genopbygge forfængelighed hurtigt for at få det på plads. Vores rådgiver måtte grine at huske hvor ofte folk måle i soveværelset døren men ikke badeværelsesdøren. “Det sker hele tiden,” grinede han.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *