Din opbygning af din drømmebolig, men hvor skal du begynde?

Du har endelig fundet den perfekte parti, i nabolaget af dit valg, og til en pris du har råd til. Nu skal du beslutte, hvilken type af Parlamentet ønskede bygget. Faktisk kan du endda ved huset du vil, det være sig en stor vidtløftige bondehus med wrap en runde veranda minder om din bedstemors hjem, en rustik bjælkehytte eller en mere moderne luksuriøse hjem. Uanset hvad du vælger, den første ting du skal bruge er et sæt af planer.
En arkitekt kan udarbejde planer til din nøjagtige specifikationer, men dette kan være meget dyrt. En byggeentreprenør kan vise et udvalg af hjem planer om at vælge fra, men måske en bedre billigere idé ville være at købe et sæt forudtegnede hus planer. Der er magasiner og websteder, hvor du kan købe planer for næsten enhver stil hus du kunne forestille dig.
De fleste hus planer websteder tillader dig at Søg, stil, som land, sommerhus, bjælkehytte, Tudor eller luksus hjem. Du kan også søge 3tilbudelektrikere.dk efter pris, designer, antallet af soveværelser, antallet af historier, garage osv. ikke alle websteder tilbyder alle søgemuligheder.
Informative artikler, eller ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål) er tilgængelige på de fleste steder. Disse indeholder oplysninger om de forskellige typer af planen sæt til rådighed og hvad der er inkluderet i hver, at foretage ændringer i hus plan du vælger, tilbagesendelsespolitik, at finde en bygherre, tilbagesendelsespolitik og en række andre spørgsmål. For spørgsmål ikke dækket i afsnittet oplysninger, er der normalt et gratis nummer du kan ringe til at få svar på dine spørgsmål.
Typerne af huset planen sæt er: byggeri indstiller. Som består af 5 til 8 komplette sæt af planer. Dette sæt er hvad du vil har brug for, for at få en byggetilladelse, arrangere finansiering og faktisk få dit hus bygget. Planer i dette sæt omfatter udvendige visninger (højder), gulv og tag planer, kælderen eller foundation planer, bygning sektioner, elektriske skematisk, og som regel oplysninger om sådanne ting som strukturelle specifikationer, udgravning og sortering, gulvbelægning materiale-, tømrer- og flisebelægning. En bygning licens, ikke at forveksle med en byggetilladelse, er inkluderet. Licensen tillader dig at bruge planerne til at oprette din drømmebolig.
En reproducerbar sæt er tilgængelige for at foretage mindre ændringer i dine planer. Planen tegnes på sletbare vellum eller Mylar. Dette sæt kommer med en Copyright udgivelse, så du kan lave så mange kopier som skulle rumme de ændringer, du foretager til den oprindelige plan. Det leveres også med en bygning, licens, men du kan ikke bygge mere end én hus uden først at få en multi-bruger licens fra firmaet.
CAD-sæt er beregnet til brug, når du vil have en lokal arkitekt foretage store ændringer i de oprindelige planer. Det indeholder også en ophavsret release så din designer kan lave kopier efter behov. Du skal igen få en multi-bruger licens, hvis du påtænker at bygge mere end én hus.
En undersøgelse sæt, anvendes primært til forkalkulere omkostninger, det normalt ikke omfatter foundation planer og må ikke kopieres. Ingen licens er inkluderet og kommer markant med en “Ikke for byggeri” etiket. Endelig er der den enkelt sæt, det er for at opnå bud, det også bærer etiketten “Ikke for byggeri”, og ingen licens er givet.
Designerne af forudtegnede hus planer gør deres tegninger for at opfylde nationale bygningsreglementer. Det er muligt, at du bliver nødt til at ansætte en lokal arkitekt at bringe dine planer op til kode for dit område. Det kan være klogt at kontakte din lokale bygning agentur og til at finde ud af, hvad der kræves for at få en byggetilladelse.
Til sidst du har valgt planerne for dit nye hjem, opnåede finansiering, og dine planer mødes kode. Hvad kommer næste? Her skal du hyre en byggeentreprenør, og sub-entreprenører, el og VVS. Hvor skal du begynde? De fleste områder licens entreprenører, så sørg for at de mennesker du interview, har de rette kvalifikationer og licenser. Hvis du havde en lokal designer til at ændre dine planer kan hun være i stand til at henvise til nogle kvalificerede, velrenommerede entreprenører i dit område. Hvis du har haft El eller VVS arbejde i dit nuværende hjem, kan denne person have navnet på en god builder. Altid bede om og kontrollere referencer, Sørg også for at din kontrakt indeholder oprejsning hvis arbejdet ikke er afsluttet, gjort ordentligt og kode standarder når du hyre en kvalificeret builder, bør han have navnene på blikkenslagere, aircondition specialister og elektrikere, som han har arbejdet med i fortiden. Kontrollere Better Business Bureau for at se, om den person, du overvejer har nogen klager indgives mod dem.
De virksomheder, der sælger hus planer vil normalt gøre mindre ændringer til din plan, for et ekstra gebyr, og det ikke kan være nødvendigt at ansætte en lokal designer. Ændringerne skal dog bestilles på købstidspunktet.
Det er muligt at have din planer vendt i de fleste tilfælde. Hvis din morgenmad nook ansigter nord for eksempel og den bedste udsigt fra dit parti er mod syd, du kan anmode om, at planerne vendt. De fleste hus plan-websteder kan du se den omvendt billede på linje. Lejlighedsvis visningen kan ikke ses på linje, men de fleste virksomheder vil emaile dig en omvendt opfattelse i denne sag.
Én ting planerne ikke omfatter er den faktiske layout af elektrisk, VVS og klimaanlæg arbejde, da designerne har ingen måde at vide hvor på din masse disse linjer ville ind i huset. Din entreprenør s vil har ingen problemer arbejder der.
Der er snesevis af hjem stilarter at vælge imellem. A – ramme til Victorian. En søgemulighed er størrelse. En lille hus er noget op til 1500sq. ft af beboelsesrum, en medium størrelse er fra 1500 til 2500 sq ft. Et hjem over 2500sq.ft anses for at være stor.
En luksus hjem er også 2500 sq. ft. eller mere og har ekstramateriale, såsom store stueetagen soveværelse suite, gå i closets, medieværelse og hjemmekontoret. Premium boliger er også stor, ofte 5000sq.ft. Ud over det store soveværelse suite og en ekstra særlig bruge værelser, de generelt har et badeværelse til hvert værelse. Musik værelset media centre, og kontorer er fælles. Garager med disse huse er ofte større end 600sq.ft
Dit drømmehus er derude, du nødt bare til at gøre dit hjemmearbejde. Når du finder den rigtige plan, der passer til din familie og dit parti. Kontroller din entreprenør er licenseret, hæderlige og kvalificeret til at gøre arbejdet og klæber til din lokale bygning kode. Sørg for at din kontrakt beskytter dig, hvis arbejdet ikke er gjort til kode. Holde kontakten med entreprenøren, besøger stedet ofte, være der, når de sidste detaljer er afsluttet. Nu slappe af og nyde dit nye hjem og en elektriker holstebro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *