10 typer af hamre… Hvoraf den ene er rigtig For dig?

På dit næste projekt, vil du bruge den højre hammer til jobbet? Spare tid og sørg for at bruge den rigtige.
Hamre kommer i mange forskellige figurer og former. Bruger den forkerte hammer kan gøre et projekt går sur reel hurtig. Det er en god idé at vide hvilken hamre er tilgængelig, og hvornår du skal bruge dem.
Forhammer: En af big daddy’s af familien hammer. Denne hammer er sandsynligvis den største hammer, du vil bruge. Denne hammer bruges primært på udendørs projekter. Disse hamre er designet til at levere tunge kraft. For at bruge big daddy af hamre gonna du brug for nogle styrke og gode mål. Tæer og hurtigt bevægende Forhamre gør ikke en god blanding! Der er mindre hånd størrelse forhammer er tilgængelig som godt.
Mason’s Hammer: stor til at arbejde på mursten, beton eller mørtel. Denne hammer bruges ofte til at skære og sætte mursten. Det kan bruges som en hammer eller en mejsel når om mursten.
Køller: Køller er en stor hammer til at bruge, når fastholdelsesanordningen er nødvendig. Disse hamre er også en god erstatning for stål hamre når bekymret skæmmer en overflade. Great for kørsel mejsler og træbearbejdning. Hoveder eller køller kan være lavet af forskellige materialer, normalt træ, gummi eller plast.
Deadblow: En anden god hammer til at bruge, når bekymret skæmmer en overflade. Deadblow er designet 3tilbudelektrikere.dk til at reducere og fjerne hoppende på kontakt. De fleste deadblows er lavet af plastik.
Indramning Hammer: En lang håndterede hammer bruges normalt af tømrere til ramme huse. Det har en sleben ansigt til at reducere glider ud negle på kontakt. Du kan finde glat står indramning hamre såvel som bruges ofte til pyntede. En indramning hammer er forholdsvis tunge at drive negle lettere.
Claw Hammer: Meget lig en indramning hammer, men er meget lettere. Denne hammer er en værktøjskasse skal og er mere af en almindelig brug hammer. Når du bruger en claw hammer prøve og greb i bunden af håndtaget i stedet for hovedet. Dette vil give dig mere nøjagtighed og gearing.
Tack Hammer: Designet primært til at bruge på sømning stifter. Denne hammer er normalt er små i størrelse og temmelig lys, omkring 5 Oz. De fleste tack hamre er magnetiseret for at afhente stifter, der er faldet.
Bolden Peen Hammer: Denne hammer bruges primært til kolde mejsler og danner metal. Som dens navn beskriver, har det en side med en bold på det og en med en glat ansigt. Der er mange forskellige størrelser af kugle pein hamre at vælge imellem.
Tagdækning Hammer: Denne hammer er virkelig et job specifikke værktøj. Ansigtet er altid sleben, ofte firkantet, og peen vil være enten en standard skarpe økse til trimning cedertræ helvedesild eller udstyret med et lille barberblad til opskæring asfalt helvedesild.
Drywall Hammer: Bruges til at installere gipsvæg. Det har en udtalt champignon form til ansigtet og en ulige, kedelig økse-formet peen. Den peen flade form hjælper noget når slå søm indvendige hjørner. Lederen af drywall hammer er vinklet opad for ekstra rækkevidde. Ansigtet er let sleben og undertiden også afkortet på tværs af toppen af hovedet for at køre søm i nærheden af loftet.
Bær altid sikkerhedsbriller, når hamren som brudte stykker af negle kan blive farlige granatsplinter. Det kan ligeledes ikke være en dårlig idé at bære handsker på den første dag du arbejder med en ny hammer. Det kan virkelig hjælpe med at forhindre at få vabler.
Du kan genoptrykke denne artikel i sin oprindelige form, forudsat at linjen bio er knyttet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *