En guide til autolån

Der er mange udlånsinstitutioner, der kan levere autolån. Den største andel af autolån ejes af banker, der tegner sig for 18, 7%. Folk med god kredit kan også få autolån fra captive finansieringsselskaber. Captive finansieringsselskaber kan også tilbyde autolån. Nedenfor er information om begge typer autolån. Nedenfor er de vigtigste typer og funktioner i auto lån.
18,7% af markedet for billån domineres af kreditforeninger

På trods af at bilkøb er blevet vanskeligere på grund af COVID-19, andre begrænsninger i forsyningskæden, fortsætter forbrugertilliden med at vokse, hvilket igen bidrager til en stigning i efterspørgslen efter køretøjsfinansiering. Kreditforeninger har oplevet en stigning i deres andel af markedet for biludlån i løbet af det sidste år og lukkede første kvartal med 18,7%. Dette rekordstore tal er en indikation af kreditforeningernes styrke inden for biludlån sammenlignet med andre lånetyper.
Den største andel af økonomien ejes af banker

Mange banker og forbrugere øger deres adgang til billån. Banker tegner sig for næsten halvdelen af alle billån i USA. På trods af at bankerne er de dominerende markedsaktører, er de dog stadig mindre villige til at yde lån til forbrugere end bundne långivere (30,2 %), som tegner sig for 30,2 %. Nedenfor er en opdeling efter bank af autolånsmarkedet.
Kunder med god kredit score kan få autolån fra captive finansieringsselskaber

Et captive finansieringsselskab, der leverer autolån til kunder med god kredit, har mange fordele. Captive finansieringsselskaber kan tilbyde længere lånevilkår og lavere renter end traditionelle långivere. De kan også yde kredit til dem med mindre end perfekt kredit. Det bundne finansieringsselskab kan også administrere lånet og købe i en transaktion. De kan også tilbyde kontantrabatter og andre incitamenter.
Autolån: Direkte og indirekte

Der er to typer: direkte og indirekte autolån. Direkte lån kan fås direkte fra det långivende institut, mens indirekte lån opnås via en formidler. Selvom sidstnævnte lån er dyrere end direkte lån, kan det stadig være en mulighed for dem, der ikke er berettiget til direkte lån. Du skal være opmærksom på, at indirekte lån kan udgøre en risiko. Før du ansøger om et autolån, er det vigtigt at overveje omkostningerne ved at få et indirekte lån.