At identificere en eksisterende Hot efterspørgsel

Enhver lille virksomhedsejer ved, at konkurrencen er hård, men han eller hun kan ikke kunne lokalisere præcis hvilke ændringer er nødvendige for at komme til toppen. Forretninger som sædvanlig kan ikke længere være tilstrækkelig. Investere i den teknologi, der fås nu kan være en stor hjælp eller en bank breaker. Det ser ud til at de fleste små virksomheder og hjem baseret virksomhed er enten sultende (de ikke har nok teknologi) eller de er overvægtige (de har alt stykke af ny teknologi, der kommer ned gedde).

Der er dog nogle forholdsvis ny teknologi, der har brug for alle små og hjem business ejer. Det kan besvare spørgsmål som; Hvordan kan små virksomheder identificere bemærkelsesværdige tendenser, identificere en eksisterende hot efterspørgsel og træffe bedre beslutninger hurtigere? Svar: business intelligence software. Business intelligence er krystalkugle i det 21.

Køb af business intelligence (BI) software er en af de mest strategiske investeringer, som en virksomhed kan gøre. Brug datamining, rapportering og forespørge, hjælper BI virksomheder med at forstå, overvåge, administrere og reagere på angivne situationer. Giver denne software beslutningstagere- og personale-til at forbinde prikker omkring vigtige forretningsmæssige numre på en måde, der er tidligere ufattelige. BI hjælper dig med at finde ud af:

· Hvilke kunder er rentable?

· Hvilke kunder vises rentable men ikke?

· Er du tæt på – eller langt fra — at nå vigtige milepæle?

· Hvornår er det bedste tidspunkt at starte en markedsføringskampagne?

· Hvad var den bedst ydende vare eller tjenesteydelse sidste kvartal?

Business Intelligence-software kan være mere en investering end små virksomheder kan bære. Det kan sikkert være pricy. Lille virksomhed eller hjem virksomhedsejere, dog kan abonnere på BI tjenester på internettet på en nogenlunde rimelig pris. Der er flere at vælge imellem.

eBay også offentliggjort listen en “Hot emner” den første uge i hver måned. Det giver værdifulde oplysninger til eBay sælgere, der bruger dråbe afskiberne.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *