5 fordele ved at bruge Feeds – hvordan Feeds kan hjælpe din Ebiz

Hvad er et Feed?

Feeds er en måde at dele indhold. Når du gør materiale fra din hjemmeside tilgængelig for udgivelse på andre websteder, giver du dem med en feed. Dybest set, det er en kode, der lader dem sende dine artikler og blogs. Der er forskellige slags kode — XML, RSS, Atom, etc. – men hovedsagelig de er alle bare forskellige måder at få adgang til en feed.

Ifølge internet expert Sydney Johnston, “den store ting om et foder er alle vinder.” Artikel forfatter gevinster eksponering, læseren erfarer om noget af interesse for dem, og online sælgeren får en uudtømmelig kilde af relevant indhold.

Hvad kan en Feed gøre for mit Online-forretning?

Feeds er nyttige i en række forskellige måder:

• De eliminere Spam-filtre. De er 100% opt-in, så læserne kan abonnere og afmelde efter behag. Feeds er leveret direkte til dine abonnenter, så du ikke slås med filtre banke dig ud af deres indbakker.

• De giver gratis indhold. En af de bedste måder at differentiere dit websted er at levere læsere med interessant materiale — opdrage dem om emner vedrørende det produkt, du sælger. Hvis du sælger preschool legetøj, chancer er du ikke ønsker at studere barnets udvikling og skriver mange artikler om emnet-så find en anden, der allerede har gjort, og stille deres foder til rådighed for dine kunder. Emnet konstant opdatering, gældende giver dine besøgende en grund til at holde kommer tilbage.

• De kan forbedre din søgemaskine placeringer. I fortiden, søgemaskiner kunnet læse feeds, men software er nu tilgængelig til at oversætte dem til levende links motorer kan se. Søg motorer elsker frisk, dynamisk indhold, så feeds er ideelle. De giver relevante oplysninger, der opdateres automatisk. Ikke kun gøre dine kunder få de kendsgerninger, de leder efter, men søgemaskiner som dit websted og give den bedre position.

• For Affiliate marketingfolk, de er et alternativ til bannere. Du ikke blot give din kunde værdifuld viden, men hvis de klikke sig igennem og købe noget, du får kredit. Og i modsætning til med bannere, du ser ud ikke som du sætter op uønsket annoncer eller spam.

• De kan øge din trafik. Alt, hvad du skriver, du stiller til rådighed som foder. Når andre steder samle den op, det er gratis reklame for dig — alle deres trafik er i stand til at klikke gennem foder til dit websted. Så får du nye potentielle kunder du ellers ikke ville have.