En introduktion til Second Charge lån

Realkreditinstitutter i Det Forenede Kongerige har masser af grunde til at overveje sikrede lån (benævnt andenrangslån), og i henhold til UK Mortgage Conduct of Business (MCOB) regler, de skal gøre det. Denne lovpligtige forordning har netop bestået sin første årsdag, og hvilken virkning det har haft på både reguleret på uregulerede produkter og tjenester kan give os pause.

En af myterne om sikrede lån er, at dette andet gebyr marked i Det Forenede Kongerige ikke er underlagt regulering. Selv om det er korrekt, at det ikke er underlagt kontrol af landets finansielle myndigheder i den måde, at det første gebyr (usikrede) marked der er, anden afgift lån op til 30.000 US er reguleret af UKs forbrugerkredit Act.

Den føderale regering har også et klart system på plads til at handle retfærdigt med sine lands borgere kunder. Ikke kun, at-14 af de primære anden afgift lån långivere har dannet en selvregulerende marked frivilligt. Det kaldes Finance Industry Standards Association (FISA), og det har trådt ind for at regulere over 200 finans mæglere i Storbritannien.

Den vigtige ændring for både den første ændring og anden afgift lån markedet er ikke loven på sin egen, men skubbe det har givet de finansielle mæglere til nøje at overveje alle udlån muligheder, før de tilbyder lån rådgivning til deres kunder.

Men den vigtige ændring har ikke været regulering i sig selv, men den drivkraft, det har givet til mæglere til at se nøje på alle de muligheder, før der tilbydes rådgivning. MCOB har været med til at fremme forskning jämföra i finansielle udlån. Før de juridiskebestemmelser om industrien mæglere blev ikke tilskyndet til at overveje anden afgift lån, når deres kunder kom til dem for hjælp finde lånte midler og deres leverandører.

Dette betyder ikke, at refinansiering af realkreditlån er ikke det første skridt for boligejere, der har egenkapital og har brug for kapital, men den anden afgift forordninger om lån kræver mæglere til at blive mere fortrolig med hver enkeltkunder specifikke behov og omstændigheder inden der fremsættes anbefalinger. Før den anden afgift lån lovgivning UK finans mæglere anbefalede refinansiering som en selvfølge. Nu overvejer de mest enhver finansieringsmulighed, før de når frem til denne konklusion.

Denne situation med hensyn til første-og andenrangslån kompliceres yderligere, hvis det realkreditlån, som låntager allerede har på plads, har en forudbetaling (også kendt som tidlig indløsning), der er knyttet til den. Hvis kunderne kredit historie har ændret sig til det værre, da pant var oprindeligt underskrevet, eller hvis låntagerne finansielle status har forværret situationen skal undersøgt nærmere også.

Selv om de stadig kan få refinansieret, der kunne være dårligt tilrådes under disse omstændigheder. Refinansiering anden afgift boliglån er generelt med henblik på at spare penge. For en mægler til at anbefale refinansiering til en person, hvis indkomst er faldet, eller hvis kredit historie er blevet forværret ville være at invitere en højere rente og mindre behagelige vilkår anden gang omkring.

Det andet spørgsmål, der kan gøre fastsættelsen for anden afgift eller første opladning lån er hastighed. Nogle lån kan gennemføres i så få som 10 dage, mens andre tager mange uger. Det kan være, afhængigt af omstændighederne, at en kunde ville være syg rådes til at vente på en bedre sats på en anden afgift lån. Det er måske lige det modsatte. Mægleren skal afgøre, at for hende eller hans klient.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *