Book din næste ferie på Black Friday

Black Friday. Den store købsdag. Black Friday er dagen hvor (næsten) alle butikker sætter de store udsalgsskilte frem og hvor folk strømmer til butikkerne for at købe julegaver til venner og familie. Man kan gøre sig nogle rigtig gode kup til Black Friday, især hvis man ved man leder efter!

Både fysiske og online butikker har utroligt store tilbud, der kører hele dagen og rigtig mange mennesker sparer penge denne dag ved at samle alle deres store indkøb på en gang. Men har du nogensinde tænkt på også at booke din næste ferie på Black Friday?

Find billige flybilletter

Flyselskaber er forretninger ligesom alle andre og de vil også gerne dele ud med gode tilbud på Black Friday og få folk til at købe ved dem. Hvis du derfor allerede har en rejsedestination i tankerne, så kan du med fordel sidde klar ved tastaturet sidst i november og søge rundt på de diverse flyselskabers hjemmeside. Du vil med garanti finde mindst et tilbud blandt de forskellige flyselskaber.

Prøv også at lave en top 3 eller top 5, hvis du har flere forskellige destinationer i tankerne. Det vil gøre det nemmere for dig at sammenligne priser og tage den destination, som er allerbilligst og som passer dig bedst hvad angår dato og længde på rejsen.

Måske du kunne får købt ind til hele to rejser og dermed få råd til både en skiferie og sommerferie næste år? Det ville være så dejligt at få alle de ting overstået allerede i november, så du ikke skal begynde at bekymre dig over pengene, når du skal afsted.

Har du brug for et billigt badehotel?

Så snart du har fået booket billetterne til din nye rejsedestination så sus hen på nogle hjemmesider, hvor du kan få en oversigt over de forskellige hoteller i din by du skal til. Du vil sikkert kunne finde et par gode tilbud her og der blandt hotellerne og dermed også spare penge på den front.

Måske du endda ville kunne få råd til et hotel med en stjerne mere eller to, end du er vant til og som normalt ville være helt uden for din rækkevidde?

 Det kan for nogen virke, som om det er alt for tidligt på året til at begynde at spekulere i næste års sommerferie sydpå. Men hvis du slår til på Black Friday og planlægger din ferie i god tid, så behøver du ikke at bekymre dig om det senere. Så planlæg din ferie nu og hav øjnene ude på Black Friday. Du sparer rigtig mange penge på den måde.